top of page
esderma.jpg

Esderma MD Cosmeceuticals is een innovatieve lijn van
wetenschappelijk gebaseerde huidverzorgingsproducten, gericht op
het leveren van kwaliteit aan de schoonheidsindustrie.


Cosmeceuticals verwijzen naar topische huidverzorgingsproducten
die actieve ingrediënten bevatten die voornamelijk bedoeld zijn om
de gezondheid en schoonheid van de huid te bevorderen. Deze
producten bevatten baanbrekende formules die effectief een breed
scala aan huidproblemen aanpakken.

Aangezien de huid een levend organisme is, worden alle producten die erop worden aangebracht, ook in ons circulatiesysteem opgenomen. Daarom is de selectie van actieve ingrediënten bij Esderma MD zeer strikt. Bij Esderma MD maken we geen gebruik van stoffen die niet zijn bewezen door onafhankelijk onderzoek, en ontwikkelen we resultaatgerichte producten door het gebruik van zeer actieve ingrediënten. We organiseren de productinhoud volgens de Europese Cosmetica Wetgeving en passen de GMP (Good Manufacturing Practices) regels toe tijdens de productiefase.

after care.png

Bij ES Derma bieden we verschillende oplossingen voor de schoonheidsspecialist. 

Zo kan je je bestaande aanbod aanvullen met extra hoog gedoseerde werkstoffen. Zo bieden we oplossingen voor onder andere microneedlinge, bb glow en chemische peelings. 

Maar je kan er ook voor kiezen om jouw klant naar een volgend niveau in huidverbetering te laten gaan en ook de ES Derma producten voor thuisgebruik aan te bieden. 

01

State of the Art formules

We ontwikkelen uiterst efficiënte productformules door actieve ingrediënten te gebruiken waarvan de effectiviteit en veiligheid zijn aangetoond door onafhankelijk onderzoek.

Dankzij onze geavanceerde peptide-technologie dringen alle peptiden diep door in de diepere huidlagen voor het beste resultaat.

acne.png

02

peelings.png

Hoogwaardige opleidingen

Onze opleidingen zijn steeds privé opleidingen in je eigen instituut. We denken met je mee om je bestaande behandelingen te verbeteren.

03

Ongeziene marges

Wij streven ernaar om jouw instituut te verbeteren. Dit door de kwaliteit van je behandelingen te vergroten en onze kost zo laag mogelijk te houden. Zo zijn onze marges bij behandelingen en producten voor thuisgebruik, hoger dan gemiddeld in België.

Wil jij hier meer over weten?

Bel, mail ons of stuur ons een berichtje via het contactformulier.

0476 43 71 55

  • Instagram

Dankjewel!

De formuleringen van Esderma MD Cosmeceuticals zijn hypoallergeen en respecteren de fysiologische aard van de huid, wat een nieuw concept vertegenwoordigt in hedendaagse huidverzorging om de volgende redenen:

  • Ontwikkeld in directe samenwerking tussen dermatologen en cosmetische chemici, integreren ze de nieuwste bevindingen in huidonderzoek en maken ze gebruik van geavanceerde en originele actieve ingrediënten.

  • Door gebruik te maken van bi-activerende verbindingen uit plantenextracten, bevatten deze producten hoge concentraties actieve ingrediënten om maximale werkzaamheid te bieden voor hun beoogde toepassingen.

  • Productie vindt plaats in kleine batches om de behoefte aan conserveringsmiddelen en antioxidanten te minimaliseren, waarbij de veiligheid, werkzaamheid en versheid van de producten worden gegarandeerd.

  • Ze zijn hypoallergeen, veilig voor dermatologisch gebruik en vrij van schadelijke of irriterende stoffen, zoals minerale oliën, aardoliebijproducten, siliconen en witte minerale olie.

  • Geproduceerd onder steriele omstandigheden gedurende het hele productieproces en verpakt in vervormbare containers (tubes, zachte flessen) om de concentratie van conserveermiddelen te minimaliseren en bescherming te bieden tegen productvervuiling.

  • Alle formuleringen bevatten een zeer lichte en niet-irriterende hypoallergene geur, die een aangename geur aan het product geeft zonder het risico van huidgevoeligheid.

  • Productie omvat actieve ingrediënten uit plantenextracten in functionele concentraties om onmiddellijke en positieve reacties van de huid te bewerkstelligen.

  • Esderma MD Cosmeceuticals Research Laboratories zijn gevestigd in Londen, Engeland, en profiteren van de samenwerking met wereldwijd bekende cosmetische specialisten.

  • De productie van Esderma MD Cosmeceuticals is gecertificeerd volgens ISO 9001 en ISO 9002.

bottom of page